Gjirrich's Hot Direct - A Little Italy Rag

Så snyggt att ha hemma

Det finns så mycket som är snyggt att inreda sitt hem med och en sådan sak som jag tycker är så nytt är marmorskivor i köket och i badrummet. Det gör att det känns lyxigt och stilrent och rent på något sätt. Ja det är något som jag gärna skulle vilja ha och som skulle vara så kul att få köpa och inreda med hemma.
Det ger en viss stil plus att det är väldigt snyggt att blanda med andra material som trä och textiler.

Bra att köra på det

Man kan hitta marmorskivor i Stockholm som är jätte snygga och som verkligen gör att det ser riktigt snyggt ut hemma. Ja det finns många ställen som säljer det. Det är intressant att det finns så många olika varianter på marmor dom finns i olika färger vilket gör att det blir lite annat än bara vanlig vit marmor. Det kan vara snyggt att blanda lite grann för att få lite mer liv och färg i inredningen.

Men hur som helst så är det väldigt snyggt och något som jag skulle vilja inreda mitt hem med. I köket och i badrummet för det tycker jag är så snyggt. Plus att det är ett hållbart material som är lätt att hålla rent. Och det är ju väldigt tacksamt att det finns material som är lätta att underhålla och hålla snygga och rena. Det underlättar ju en hel del när man håller på att fixa hemma.

Så det är något att tänka på om det är så att man är sugen på att göra om hemma, det kanske är dags att hitta på något nytt att göra om och ska man det så glöm inte att kolla in lite marmor och se vart det kan göra sig fint hemma hos dig.
Ja för man vill ju att det ska vara fint hemma.